marți, 26 decembrie 2017

Felicitare de Craciun

    Iata vin colindatori, florile-s dalbe ....

    Craciunul, poate cea mai frumoasa sarbatoare a crestinilor si in particular a romanilor, este si pentru familia noastra sarbatoarea cu cea mai mare incarcatura interioara. In aceasta perioada suntem mai generosi si parca am vrea sa le facem celor dragi tot felul de surprize deosebite, de care sa-si aminteasca cu drag an de an.
     In acest context a aparut ideea cu felicitarea. E usor de construit, iar materialele necesare sunt sigur prin casa, dosite printr-un sertar, raft, etc. Pornim de la pastele farffalle pe care le vopsim ce culoare vrem. Noi am ales verdele, iar pentru stralucire le-am dat si cu putin lac de unghii cu sclipici. 
     Pentru aroma am adaugat floarea de anason si cateva boabe de piper rosu, iar pentru si mai multa culoare am adaugat o fundita rosie. Pe toate le-am lipit pe un carton frumos colorat, taiat dupa preferinta (drept sau ondulat). Pentru ca parea simpla, am mai adaugat cateva stelute de sezon pe ici pe colo si uite asa a iesit un cadou foarte frumos pentru bunici, colegi, unchi, matusi, etc.






   
     Spor si va asteptam cu drag cu felicitarile voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu